KÖPVILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR

Ansvarig part är Marakesh Cosmetics, Org.nr: 9206242910.

Alla under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att kunna beställa på Marakesh Cosmetic.
Misstänksamt försök till bedrägeri polisanmäls!

BETALNINGSALTERNATIV

1. Kortbetalning/KLARNA
2. SWISH (EJ aktivt)
3. Paypal (Ej aktivt)

1. BETALA MED KORT

Du kan betala med KLARNA, Visa, MasterCard eller Maestro.
För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Alla kortbetalningar sker TRYGGT & SÄKERT.
Löser in MasterCard, Maestro, Visa och Visa Electron i Sverige.

2.   HUR MAN SKA BETALA UTANFÖR SVERIGE

KLARNA eller kortbetalning

3.   BETALA MED SWISH

(EJ AKTIVT JUST NU)
Efter att du har bekräftat ditt köp i kassan samt angett ditt mobilnummer kommer du få möjlighet att betala med Swish. Vid val av betalsätt Swish måste du öppna Swish appen i din telefon. Följ därefter instruktionen i telefonen för att genomföra köpet. När betalningen är godkänd kommer du automatiskt att skickas till sidan för orderbekräftelse.

Notera att du även måste ha ett giltigt Bank-id installerat för att kunna genomföra ett köp genom Swish.

KVITTO/ORDERBEKRÄFTELSE

När du lagt en order hos oss erhåller du ett e-postmeddelande (inkorg / skräppost) som gäller som orderbekräftelse strax efter. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och maila oss (kontakt@marakesh.se) så skickar vi om bekräftelsen.

LEVERANSVILLKOR

INOM SVERIGE

Alla ordrar sköts i tur och ordning, ditt paket levereras inom 3-14 arbetsdagar. Observera att du måste hämta ut paketet inom 14 dagar på din närmastepost/utlämningsställe, efter 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss. För att förhindra extra kostnader är det viktigt att du anger rätt adress, c/o adress måste anges samt mobilnummer för SMS/E-POST avisering. Vi står inte för några returavgifter.

UTANFÖR SVERIGE

Vi levererar till alla länder inom Europa. Leveranstid är cirka 3-14 arbetsdagar beroende på EU land. Din order skickas med Postnord.

FRAKTKOSTNADER

INOM SVERIGE

Fraktkostnad 63 KR. Leveranstid är vanligtvis 2 arbetsdagar, men kan ta 3-14 arbetsdagar. Spårbart paketnummer och full försäkring på din order om något skulle hända på vägen till ditt utlämningsställe. Fri frakt på alla ordrar över 600 SEK.

UTANFÖR SVERIGE

Bor du inom Europa är vår standardfrakt 300 SEK (inkl moms). Du får ett spårningsnummer på din order skickat via SMS eller MAIL. Det gör att du kan bli aviserad när din order har kommit fram till ombudet. Ditt paket är hel försäkrad (inom Sverige) ifall något skulle hända med leveransen på väg till dig.  För kunder utanför EU, kan eventuell införselmoms och tullavgift tillkomma. Ta reda på vad som gäller för ditt land innan du lägger en beställning.
Ångerrätt & öppet köp gäller för närvarande inte.

ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP

Är du inte nöjd med din vara har du garanterad 14 dagars ångerrätt eller öppet köp efter det att du mottagit varan. Skicka e-post och meddela oss. Du har också rätt att häva din beställning eller köp om varan är slut. Om du väljer att utnyttja din ångerrätt eller öppet köp bör du returnera varan OÖPPNAD till oss. När vi har mottagit retur överför vi tillbaka pengarna omgående till ditt konto. Det är viktigt att ni mailar oss ett bank kontonummer till kontakt@marakesh.se dit vi ska göra insättningen.

REKLAMATIONER

Om en vara är felaktig eller trasig när du öppnar paketet skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt. Vi guidar er hur du ska returnera den felaktiga varan. Ange ordernummer du får av oss via ditt mail. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal. Retur får inte ske mot postförskott och förpackningen får inte vara bruten. Om varan brister. Kan du välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka. Reklamationen måste komma in inom 14 dagar. Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se Observera att en vara endast anses som felaktig vid fabrikationsfel. Detta inkluderar inte eventuella färgavvikelser på produkterna.

GARANTI & ANVISNINGAR

Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så kan vi hjälpa dig. Vi kan inte ta ansvar för
eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida.

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky spin to get discount coupon
  • 1 spin per email
TRY YOUR MAGIC SPIN
Never
Remind later
No thanks