BLACK SEED OIL
”Magic Seed Oil”
HAIR/BEARD/BODY
Nattolja
50ml drop

279,00kr

Beskrivning

279,00kr

Kategori:

Beskrivning

INCI: NIGELLA SATIVA SEED OIL

50ml BLACK SEED OIL 

– BEARD/SKIN/HAIR –

MARVKESH Svartkumminolja är 100% kallpressat som är en perfekt blandning med Ghassoul eller andra basoljor så som Argan olja eller Kaktus olja.
Oljan motverkar irriterad hud såsom eksem och akne, samtidigt som den ger näring och skyddar mot fuktförlust. Oljan vårdar även hår och skägg då den bidrar till en snabbare och tjockare hårutväxt.

ANVÄNDNING:

Hår:
Oljans kraftfulla antioxidanter och antimikrobiella egenskaper sägs också motverka håravfall genom att stärka hårsäckarna när man masserar hårbotten med den. Svart kumminolja sägs också vara ett naturligt medel för att förhindra ett för tidigt grått hår. Längre ner i artikeln hittar du ett recept.

Hud:
Oljan förbättrar hudens kvalitet och kan läka handeksem, den återfuktar huden och gör den mer elastisk samtidigt som den förbättrar hudtonen och behandlar inflammatoriska hudåkommor, det är en olja som sägs ha effekt på många olika hudåkommor.

TiPS:
Använd som nattolja,  och blanda gärna med våran Argan- eller Kaktus olja. Droppa 3 till 4 droppar mellan händerna och massera försiktigt i en cirkelrörelse i ansiktet/skalp.

OBS: Vi rekommenderar att du blandar det med MARVKESH andra bas oljor såsom Argan- eller Kaktus olja.

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky spin to get discount coupon
  • 1 spin per email
TRY YOUR MAGIC SPIN
Never
Remind later
No thanks