GHASSOUL - "VOLCANIC CLAY MASK"
FACE & HAIR MASK
250mg

349,00kr

Beskrivning

349,00kr

Kategori:

Beskrivning

INCI: MOROCCAN LAVA CLAY (Ghassoul)

GHASSOUL / LAVALERA 🌋

FACE/HAIR MASK
MARVKESH Ghassoul är en 100% äkta ”Lavalera” som blandats med lava och lera, därför kallas den för ”vulkanisk lera eller lavalera”.
Du hittar det endast i Atlasbergen i Marocko som legat under flera tusentals år.

Ghassoul kan användas till ansiktet, som ansiktsmask, men man kan även ha den till kroppen eller håret som hårinpackning.

Leran är känd för sina djuprengörande egenskaper, men den är också fuktgivande och sägs hjälpa eksem och även porer som dras samman, orenheter som löses upp och ger huden samt håret en väldigt fin ny lyster.

ANVÄNDNING:
Används som ansiktsmask eller hårinpackning 1-2 gånger i veckan, du tar en mängd och lägger det i en skål som du därefter blandar med varmt vatten tills det blir lera. Du kan även tillsätta MARVKESH argan olja, kaktusolja eller svartkumminolja och spreja lite rosenvatten för en bättre effekt av leran.

TiPS:
Tips är att använda en skål att blanda i och en pensel att applicera lersmeten med. Efter ca 5-15 minuter är det dags att tvätta av masken och efteråt ser huden helt strålande ut, tänk på att skölja av det 1-2 minuter efter att det torkat på ansiktet.

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky spin to get discount coupon
  • 1 spin per email
TRY YOUR MAGIC SPIN
Never
Remind later
No thanks