ARGAN OIL
”The Golden Oil”
HAIR/BEARD/BODY
Dagolja
100ml pump

369,00kr

Beskrivning

(4 kundrecensioner)

369,00kr

MARAKESH arganolja är en 100% naturlig olja direkt från Marocko och kallpressas för hand av ett
kvinnokoperativ.

”The golden oil” som arganolja beskrivs som, är rik på naturliga antioxidanter såsom vitamin E-vitamin. Den har en unik, fuktreparerande, cellförnyande, närande och balanserande verkan som gynnar alla hud- och hårtyper samt skägg och fransar.

Kategori:

Beskrivning

INCI: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

THE GOLDEN OIL
Den kan förhindra rynkor och hjälper även kroppen att sänka talgproduktionen vilket gör den bra att använda mot akne. Perfekt för hår och skägg som slitits genom färgning eller blekning som orsakar kluvna hårtoppar, ger även näring till hårbottnen för en snabbare och starkare hårutväxt.

HUD/HÅR/SKÄGG:

 • Rik på antioxidanter och skyddar mot rynkor och fina linjer
 • Förbättrar hudens elasticitet
 • Ger en fin och fräsch lyste
 • Motverkar uppkomsten av ärr /akne / finnar / eksem
 • Stärker hårets naturliga försvar
 • Snabbare och starkare utväxt och får håret att se tjockare ut.
 • Reder ut trassligt och krusigt hår
 • Reparerar kluvna toppar
 • Tämjer burrigt, frissigt och statiskt hår
 • Innehåller Omega 6 som stadgar och förebygger håravfall

——————————————————————

HUR MAN ANVÄNDER?
Hudvård:
Ansiktsoljan bör användas regelbundet i både dag- & nattrutinen för bästa möjliga resultat. Dvs. applicera morgon innan du går ut och kväll innan du lägger dig.
Gnugga 2-4 droppar av oljan mellan handflatorna och massera sedan in i rengjord hud.
Tänk på att alltid applicera ansiktsoljan på fuktad hud. Vänta alltså med att torka ansiktet helt torrt efter tvätt.På det sättet hjälper du oljan att bättre gå ned i din hud, och samtidigt får du med fukt i huden.
Du kan välja att ersätta din dag- samt nattkräm med oljan eller att använda den som serum, d.v.s innan applicering av ansiktskräm. Det är isåfall viktigt att du låter oljan sjunka in i huden i ett par minuter innan du applicerar ansiktskrämen ovanpå. Du kan även blanda 1-2 droppa olja i din vanliga dag- eller nattkräm för att göra den rikare på näringsämnen och därmed mer vårdande.

Hårvård:
Använd minst 1h innan duschen, kan användas morgon innan du går ut eller kväll innan du lägger dig. Gnugga en liten mängd mellan handflatorna och fördela jämnt i rent
handdukstorkat/fuktigt hår med fingrarna eller en kam. Tänk på att dra försiktigt igenom
topparna för att distribuera oljan jämnt genom håret. En bra riktlinje är att aldrig applicera olja högre än till öronhöjd. Du kan därefter föna och styla efter önskemål. Går även att applicera oljan på torrt hår samt innan användning av plattång.

Skägg:
Se till att ansiktet och skägget inte är för blött när du applicerar oljan och se verkligen till att massera in oljan på djupet. Har du vissa ytor i ansiktet där du får extra torr hud kan du använda olja på just dessa områden för att återfukta och få en bättre balans. Använd arganolja som en styling-produkt för att ge mer glans till ett trött och slitet skägg. Använd minst en gång per dag, helst morgon innan du går ut och kväll innan du lägger dig.

 

SPIN TO WIN!

 • Try your lucky spin to get discount coupon
 • 1 spin per email
TRY YOUR MAGIC SPIN
Never
Remind later
No thanks